Család

Időjárás: napsütés és 17-18 fok, aztán zuhanás

Egészen november 17-ig élvezhetjük a napsütést, aztán jön a zuhanás. És november második felében már véglegesen megérkezik a cidri.

Szombaton is folytatódik a csapadékos idő, erősen felhős, borult lesz az ég felettünk. A Dunántúlon feltámad az északi, északnyugati szél, másutt többnyire gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás. De marad a 16-17 fokos nappali csúcshőmérséklet. Vasárnap kezdetben még északon, északkeleten eshet, ugyanakkor napközben délnyugat felől felszakadozik a felhőzet, többfelé kisüthet a nap. Sokfelé enyhe lesz a hajnal, délután pedig 12–18 fokot mérhetünk.

Jövő héten az átlagosnál melegebb idő várható. Hétfőn csapadék már nem valószínű, visszatér a száraz, enyhe idő. A déli–délkeleti szél az északnyugati tájakon lehet még élénk, másutt mérsékelt lesz.

November 17-én azonban már nem lesz elég az őszi kabát, újra kivehetjük a pufajkát a szekrényből. Részletek az Időkép oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top