Család

Katalin hercegné négy gyereket szeretne

A céljától nem tántorítja el az sem, hogy nagyon nehezen viseli a várandósságot.

“Ha minden Kate tervei szerint alakul, négy királyi sarj édesanyja lesz 36 éves korára. Nagyon elszánt. Nem hajlandó megadni magát annak a betegségnek sem, ami már másodszor döntötte ágynak. Ez után a terhesség után még két gyereket szeretne, és megküzd a hányással és a súlyos kiszáradással is annak érdekében, hogy teljes legyen a család” – nyilatkozta a Globe-nak egy, a királyi családhoz állítólag közelálló forrás.

Katalin hercegné négy gyereket szeretne

A hercegné állítólag azért is szeretne négy gyereket, hogy örömet szerezzen II. Erzsébetnek, aki szintén négy gyermek édesanyja. Vilmos ugyanakkor le akarja beszélni Katalint a tervéről, pontosan azért, mert a terhességek nagyon megviselik.

A titokzatos forrás állításainak ellentmondanak ugyanakkor a National Enquirer című lapban múlt hónapban megjelent hírek, miszerint Katalin nem szeretne több kisbabát vállalni, éppen a súlyos rosszullétei miatt.

Nos, pár éven belül egész biztosan kiderül, kinek lesz végül is igaza. 

Forrás: IBTimes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top