Család

10 ok, amiért imádok babysitter lenni

Cirka hét évvel ezelőtt, amikor először kerültem kapcsolatba kis gyermekkel babysitterként, még nem is sejtettem, hogy az írás mellett ennyire beleszeretek ebbe a babákkal teli világba.

Bár akkor még nagyon fiatal voltam, de tudtam, éreztem, hogy ez a hozzám való szakma. Ösztönösen képes voltam már akkor megértetni magam a gyerekekkel. Anyám azt mondaná, ez az infantilizmusom hozadéka. Azt meg döntse el mindenki, hogy ez pozitív vagy negatív tulajdonság-e.

Az elmúlt évek megannyi tapasztalatát követően pedig összeállt bennem egy top 10-es lista, hogy igazából miért is szeretek babysitter lenni. Íme:

  • Mivel rendkívül nyitott személyiséggel áldott meg sors, ezért imádok új embereket megismerni, kapcsolatokat kialakítani.
  • Borzasztó megtisztelő érzés, amikor egy család rám bízza a gyermekét, tudva, nálam biztonságban lesz. Ennél felemelőbb érzés nincs is a világon. Ugyan a felelősség hatalmas, de a szülők boldog mosolya mindenért kárpótol.
  • Számomra a legfontosabb a gyerekek öröme, ezért mindent elkövetek, hogy az együtt töltött idő izgalmas és játékos legyen.
  • Amikor látom a gyerekeket mosolyogni és örülni, az számomra a legtökéletesebb visszaigazolás arra, hogy valamit jól csinálok.
  • Ez most lehet, hogy egyesek számára visszásan fog hangzani, de ez az egyik legideálisabb munkakör, legalábbis azok számára, akik, gyerekek közelében érzik jól magukat. Hiszen amellett, hogy kellemes időtöltés, még pénz is jár érte. Tuti kombó.

A teljes cikket és a további 5 okot Az ideális babysitter blogon találod!

10 ok, amiért imádok babysitter lenni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top