Család

Tuti ajándéktippek Valentin-napra

Közeledik a Valentin-nap, és nem tudod, hogyan lepd meg Őt? Íme néhány ötlet, mellyel nemcsak örömet okozhatsz, de fel is dobhatod a kapcsolatotokat, melyre gyerkőcök mellett egyre nehezebb odafigyelni.

 Fitneszanyu elárulja, hogyan lepd meg szerelmedet Valentin-nap alkalmából!

1. Mozgással
Íme, a legtutibb ajándék, amit csak adhatsz: a házi sztriptíz! Fogy az idő 14-éig, úgyhogy most már csak azoknak ajánlom, akik rendszeresen mozogtak, vagy van némi táncosmúltjuk! A többieknek pedig a következő ünnepig van idejük begyakorolni!

Tuti ajándéktippek Valentin-napra

2. Kuponok
A kuponfüzet egy szuper ajándék, ráadásul papíron-tollon kívül nem kell más hozzá, így ingyenes is. Csak a kreativitás szabhat határt! Mik lehetnek az ő vágyai, mit tudsz te adni? Nem feltétlenül csak erotikus feladatokat tartalmazhat, ahogyan sokat gondolják. Koncentrálj a gyengédségre (pl. “1 teljes óra masszázs”), a kapcsolat egyéb területeire (pl. “befogom a szám egy vitában”), vagy olyan feladatokra, melyek neked némileg időbe-energiába kerülnek, neki mégis sokat jelenthet (“megfőzöm a kedvenc vacsorád”, “te választhatsz programot szombatra”)

3. Sütiben vagy kindertojásban
Vujity Tvrtko kérte meg úgy a felesége kezét, hogy egy kindertojást kettéválasztott, és a meglepi játék helyett a gyűrűt találta meg benne a lány. A kuponos verzióhoz hasonlóan te is elrejthetsz így (vagy más arra alkalmas sütiben, csokiban) egy pikáns ötletet vagy üzenetet!

Még több tipp a Fitneszanyu blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top