Család

Hatalmas felháborodást keltett a cigiző babáról készült fotó

Egy 18 éves spanyol lány töltötte fel az Instagram-oldalára azt a fotót, melyen egy baba látható, akinek valaki épp egy szál égő cigarettát tesz a szájába.

“Egyévesen már cigizik. Szeretlek kicsikém, te vagy a ki****tt életem” – ezt a szöveget írta a fotó alá a lapelirrojah_delbarriooh felhasználónéven szereplő lány, aki minden valószínűség szerint a csöppség anyja lehet.  Már ha az ilyet egyáltalán anyának lehet nevezni.

Hatalmas felháborodást keltett a cigiző babáról készült fotó

A fotó, mely azóta már eltűnt az oldalról, több mint 2600 lájkot kapott és 36 ezren szóltak hozzá. A legtöbben a felháborodásuknak adtak hangot, és rengetegen voltak, akik gyermekbántalmazásnak titulálták a baba cigiztetését.

“Azt gondolom, a rendőrségnek határozottan azt kellene feltételeznie, hogy gyermekbántalmazás történt. Ez abszolút hihetetlen” – mondta Antonio Nieto, a Spanyol Gyermekgyógyászok Szövetségének elnöke, aki arra figyelmeztetett, hogy a kisgyermekeknél már a passzív dohányzás is növelheti a tüdőrák, az asztma és a krónikus hörghurut kialakulásának kockázatát.

Az anyát többen is feljelentették a rendőrségen, az azonban egyelőre nem került nyilvánosságra, hogy indult-e már ellene eljárás.

Forrás: The Local

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top