Család

A YouTube-ról tudta meg, hogy van egy ikertestvére

Mesébe illő módon talált rá testvérére egy francia lány. A fiatal nő egy YouTube-videóból tudta meg, hogy a világ másik végén van egy ikertestvére.

Ti mennyire lepődnétek meg, ha meglátnátok magatokat egy filmelőzetesben, aminek a forgatásán nem is voltatok ott? Valószínűleg nagyon. Akkor pedig még jobban lehidalnátok, ha megtudnátok, hogy ikertestvéreteket láttátok a YouTube-on, akiről addig nem is tudtatok. Ez nem A két Lotti újragondolása, hanem maga a valóság. Anais Bordier pontosan így jött rá, hogy van egy ikertestvére, akitől születésekor szakították el. A lánynak az egyik barátja hívta fel a figyelmét filmelőzetesre, Anais pedig elkezdett kutatni a klipben látott nő után. Így talált rá Amerikában élő testvérére.

Fotók: BoredPanda
Fotók: Bored Panda

Anais, aki Franciaországban nőtt fel, hónapokig hezitált azon, hogy felkeresse a lányt, mire végül Facebookon írt neki egy üzenetet. A lányok ezt követően találkoztak, és DNS-tesztet csináltattak, ami egyértelműen kimutatta, testvérek. “Csodálatos érzés megtudni, hogy van valakid a világ másik végén” – számolt be a találkozásról Anais, aki testvérével könyvet írt arról, hogyan találták meg újra egymást.

A YouTube-ról tudta meg, hogy van egy ikertestvére

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top