Család

Kisgyerekként együtt játszottak – 30 évvel később az esküvőjüket tartják

Kisgyermekkoruk óta ismerik egymást, aztán a középiskolában különváltak útjaik. 30 évvel később mégis úgy döntöttek, összeházasodnak...

Életük már kisgyermekkorukban összefonódott, hiszen ők játszották el József és Mária szerepét. Lindsay és Paul mégis csak 30 évvel később döntöttek úgy, hogy összeházasodnak.

Lindsay szerint Paul a katolikus neveltetésének köszönhetően kapta meg József szerepét, míg rá szőke haja és kék szeme miatt esett elsősorban a választás. Óvodások voltak még csupán, amikor barátságuk elkezdődött.

Gyerekként együtt játszottak, majd 30 évvel később összeházasodtak

A kapcsolat a középiskolás évek alatt szakad meg, más suliba jártak, másokkal barátkoztak. Évekig nem is tudtak egymásról, mígnem tavaly júliusban egy bárban futottak össze. Néhány ital mellett beszélgettek, majd telefonszámot cseréltek egymással. Másnap, első hivatalos randijukon szinte az egész napot együtt töltötték, késő este búcsúztak el egymástól.

Gyerekként együtt játszottak, majd 30 évvel később összeházasodtak

Októberben Paul megkérte Lindsay kezét, az esküvőre pedig idén, első találkozásuk 30 évfordulóján kerül sor. Úgy érzik, egymásnak teremtette őket a sors, és talán az sem véletlen, hogy már gyermekkorukban, mint József és Mária, egy párt alkottak…

További esküvő cikkek az NLCafén

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top