Család

Kislány szupererővel: soha többé rendetlenség!

Képzeld el, hogy lazán átdobsz a vállad felett egy DVD-t, és a következő pillanatban már indul is a film! Képzeld el, hogy bármit a helyére tudsz tenni úgy, hogy oda se nézel! Micsoda, hogy ilyen nincs? Dehogynem! Egy kislány képes rá!

A hatéves Riley Ausztráliában élte az ovisok átlagos életét. Egyszer az apukájával látott egy trükkös videót, amiben gyerekjátéknak tűnt a célba dobás. A huncut szemű kislány gondolt egyet és elhatározta: ezt a szupererőt ő is előhívja magából. Nem kellett hozzá más, csak nagyon (nagyon-nagyon) sok türelem és egy hatéves gyerek kitartása. Mindenekelőtt szétnézett a háztartásban, hogy melyek azok a tárgyak, amelyeket igazán hasznos volna célba dobni a mindennapok során.

Ezután következett a gyakorlás: Rhett, a büszke apuka elmondása szerint a tejesdoboz a 36. próbálkozásnál landolt a talpán a hűtőszekrényben, a kenyérszelet az 54. alkalommal pottyant bele a pirítós sütőbe, a fogkefét pedig 136-szor kellett áthajítania a türelmes kislánynak a válla felett, míg végre egyenesen a pohárba repült. Hihetetlen, de igaz: a papírgurigás mutatvány elsőre sikerült!

Nem hinnéd, de Riley nemrég még szégyenlős kislány volt, aki nehezen nyílt meg mások előtt. Az apukája többek között azért kezdte el filmezni, hogy megmutassa: az ő lánya igazán életvidám kiscsaj! Egyszerűen elolvadtam attól, ahogy a leányzó az egyes dobások előtt koncentrál, a végén csodálkozik… ahogy pedig örül a sikerének, az tényleg mindent visz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top