Család

Azt tervezi, férjhez megy a kutyájához, miután meghalt az exe – egy macska

Őrültnek tűnik a cím? Pedig igaz! A 41 éves nő szerelmes a kutyájába, és nagyon reméli, hamarosan feleségül mehet hozzá.

A 41 éves nő exférj-macskáját gyászolja, de úgy gondolja, itt az ideje, hogy feleségül menjen kutyájához.

Dominique Lesbirel az ő Doerack nevű macskájával nyolc évvel ezelőtt kötött házasságot. A 19 évet élt macskosz veseelégtelenségtől szenvedve a közelmúltban kimúlt. A nő nem adja fel, azt mondja, szerelmes a kutyájába, és bízik benne, egy napon hozzá mehet. Most még túl korainak érzi a frigy megkötését, de valamikor sort kerít a ceremóniára.

Azt tervezi, férjhez meg a kutyájához, miután az exférje - egy macska - meghalt

A nő egyébként interneten keresztül vállalja esküvők szervezését azoknak, akik házi kedvenceikkel lépnének frigyre. Persze ennek is éppúgy megvannak a szabályai, mint a hagyományos esküvőknek.

Dominique nagyon örül a melegek házasodásának, és hogy végre lehetőség nyílt a kis kedvenceknek kimondani a boldogító igent.

A 41 éves nő számtalan levelet, e-mailt kap, amelyben keményen kritizálják a tevékenységét. Kegyetlennek, beszámíthatatlannak tartják, sőt sokan azt gondolják, fajtalankodik az állatokkal. Ez utóbbit határozottan tagadja, szó sincs ilyesmiről. A házasságkötéssel csupán arra szeretné felhívni mások figyelmét, hogy az állatok épp úgy megérdemlik a figyelmet, a szeretet, a törődést, mint bármelyik embertársunk.

További kutya, esküvő témájú cikkek az NLCafén:

Forrás: Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top