Család

Nem akarta, hogy óvodába járjon, ezért elrabolta a saját gyerekét az anya

Az apa szerette volna beíratni az óvodába a kislányt, ám a gyermek anyjának meggyőződésével ez több ponton is ellenkezett.

“Nagyszerű apa vagy. De ha engedném, hogy beoltsák és kimossák az agyát, nem tenném helyesen. Nem hagyom, hogy egy bíró mondja meg, hogyan neveljem a gyerekemet. Hiányozni fogsz, de el kell mennem” – ezt a levelet hagyta jelenlegi párjának, Carlos Lestersnek a 23 éves Megan Everett 2014 májusában.

A nő előző kapcsolatából született kislánya, a 3 éves Lilly hivatalosan az édesapjánál, Robert Baumann-nál volt elhelyezve, aki be akarta őt íratni az óvodába. Everett azon ezt semmiképp sem szerette volna, így a láthatásról egyszerűen nem vitte vissza a kislányt, és vele együtt ismeretlen helyre távozott floridai otthonából.

Nem akarta beoltatni, ezért elrabolta a saját gyerekét az anya

Több mint egy év kutatás után a rendőrség végül rábukkant Everettre és kislányára, a korábbi lakóhelyüktől négyórányi útra található Palatka városában. Lillynek nem esett semmilyen bántódása, visszaadták őt az édesapjának. Az anyát letartóztatták, emberrablással vádolják.

Forrás: Washington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top