Család

Táskájában csempészte fel macskáját a repülőre – óriási balhé lett belőle

Amikor kiderült, hogy macska van az asszonynál, még neki állt feljebb. Hatalmas balhét rendezett.

Egy nő titokban, a táskájában csempészte fel a macskáját a Condor légitársaság Los Angelesből Frankfurtba tartó járatára a minap. Hogy miképp juthatott át a rejtegetett macskával a reptéri ellenőrzésen, azt nem tudni, mindenesetre már csak felszállás után, a fedélzeten derült ki, hogy az állat nála van.

Amikor az egyik, a gép személyzete felfedezte a macskát, elvették azt a nőtől, és az egyik mosdójába zárták. A gazdi ettől rendkívüli módon feldühödött és megütötte az egyik női légiutas-kísérőt, majd pedig hisztérikusan követelte, hogy a repülőgép szálljon le.

Táskában csempészte fel macskáját a repülőre

A gép végül Denverben hajtott végre kényszerleszállást, harci gépekkel kísérve. Az egyik utas utóbb elmesélte, hogy a macskás asszony azt állította magáról, hogy a maffia tagja, és mindenhová követik őt a világban, ha pedig nem láthatja a macskáját, megteheti azt is, hogy leszállásra kényszerítse a repülőt.

A nőt a kényszerleszállás után eltávolították a fedélzetről, ám a hírek szerint nem indul ellene eljárás.

A gép ezek után továbbindult Frankfurtba, és biztonságosan célba ért.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top