Család

Használati útmutató kamaszlányokhoz

12 éves a lányom. Hidd el, tudom. És együtt érzek mindenkivel, aki szintén zenész.

No, szedjük össze akkor! Csak magadat bosszantod, ha a suliból hazajövő lányodat megkérdezed: mi volt az iskolában? Azt fogja válaszolni: semmi. Aztán bemegy a szobájába, magára csukja az ajtót és 1 óra 43 percen keresztül skype-ol, amit úgy kezd: és képzeld, mi volt ma… Teszi mindezt azzal az osztálytársával, akitől öt perce búcsúzott el, és akivel amúgy a korábbi hat és fél órát töltötte. Ilyenkor hibás arra gondolnod, hogy te menten magadhoz nyúlnál, ha minden este maratoni trécseket kéne folytatnod a kollégáiddal, akiket nyolc óra munka után már leginkább a hátad közepére kívánsz.

Igen, imád vásárolgatni a plázában. Igen, a te pénzeden. Nem, nem veled. Ha mégis megfogan benned az ötlet, hogy mekkora anya-lánya program lenne egy fél délutánt ruhákat nézegetni vele, ne kapj agyérgörcsöt az ötödik percben. Igen, olyan ruhadarabokat fog az orrod elé mutatni, amitől felakad a szemgolyód és elpattogzik a hajszálér a szemedben. Légy erős, és ne vedd meg neki azokat a göncöket. Na jó, ha már azt az egy lyukas farmert a kosaradba tette…

A folytatásért kattints a Bouvet caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top