Család

Hogyan szexeljünk szakítás után?

Bármilyen hihetetlen, a nőknek is kell a szex. Akármennyire vannak olyanok, akik lemondanak róla, fizikailag is kell a dolog. Sok-sok olyan hormon van, ami ilyenkor felszabadul, amellett fogyasztó hatású, és nem kerül pénzbe, mint a csoki.

A férfiaknak is kell, mert felgyűlik bennük a feszültség, és egy idő után robbannak; talán nem pont úgy és ott, ahol kellene, ezért van elég sok feszültség egyik-másikukban.

Az meg, hogy a férj éppen otthagyott minket a gyerekkel egy cicababa miatt (ez a jobbik eset; rosszabbik, ha másik férfi van a dologban), nem ok arra, hogy onnantól kezdve cölibátusban éljünk.

Keresni kell több helyen olyat, aki lefekszik velünk. Nem csalás, nem ámítás, ez így működik. Ha kávézóba járunk, nyugodtan vissza lehet mosolyogni a barista srácra – igen, arra, aki olyan szépen mosolyog, amikor a szívecskét készíti a cappuccinónk tetejére –, vagy ha éppen kockulni támad kedvünk, akkor a könyvtár környékére érdemes menni, esetleg lehet regisztrálni egy-két társkereső oldalra, alkalmi kapcsolatként megjelölve a célt.

A folytatásért kattints a Bopci caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top