Család

Négyéves kislányt erőszakoltak meg

Borzalmas bűncselekmény történt néhány nappal ezelőtt Delhi egyik szegénynegyedében. A tettesek egyelőre szabadlábon vannak.

Az indiai Delhi egyik szegénynegyedében, egy vasúti pálya mellett eszméletlen állapotban találtak rá pénteken egy megerőszakolt, négyéves kislányra. A gyerek állapota annyira súlyos volt, hogy a kórházba szállítása után azonnal megműtötték, jelenleg is az intenzív osztályon fekszik.

A kislány családja szerint a gyereket valószínűleg étel vagy édesség ígéretével csalta el férfiak egy csoportja. A helyi rendőrség két férfit már kihallgatott az ügyben, de letartóztatásra még nem került sor.

Swati Maliwal, Delhi nőügyi biztosa meglátogatta a megerőszakolt kislányt a kórházban, a sérüléseit borzalmasnak nevezte.

A környéken, ahol a család lakik, és ahol az iszonyatos eset is történt, a férfiak jellemzően alkalmi munkákból élnek, és a helyi boltokban vesznek maguknak italt. Mivel vécék nincsenek, ezért a részegek a vasúti pálya mellett könnyítenek magukon, és eközben gyakran inzultálnak nőket és gyerekeket.

“Aggódunk a gyerekeinkért, nem merjük őket kiengedni, mert félünk, hogy ismeretlen férfiak elviszik őket” – panaszkodott egy helyi lakos.

Forrás: BBC

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top