Család

Otthonából tűnt el az 59 éves nő – 5 napja nem találják

A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik, hogy mielőbb megtalálják. Keressük Kéziné Karácsony Katalint.

A Debreceni Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az 59 éves Kéziné Karácsony Katalin eltűnése miatt. A debreceni nő 2015. október 16-án délelőtt otthonából ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott magáról életjelet – írja a police.hu.

A nő körülbelül 168 centiméter magas, normál testalkatú. Szeme színe barna. A jelenlegi adatok szerint eltűnésekor piros színű kapucnis pulóvert és kék színű papucsot viselt.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kéziné Karácsony Katalint felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-52/457-040 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (hétfőtől csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), valamint a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top