Család

Hihetetlen dolog történt a deszkázni tanuló kislánnyal

Az anyuka teljesen meghatódott a fiútól, aki segített hatéves kislányának a gördeszkaparkban.

A hatéves Peytonnak minden álma az volt, hogy megtanuljon gördeszkázni, bár kicsit tartott a dologtól, hiszen a deszkázás olyan “fiús”. Anyukája próbálta meggyőzni, hogy nincs olyasmi, hogy “fiús” meg “lányos”, és el is vitte egy közeli gördeszkaparkba, de a kislány még mindig meg volt szeppenve a ténytől, hogy itt csupa fiú van rajta kívül, ráadásul mind idősebbek.

Egyszer csak egy fiatal srác odalépett a kislányhoz, és az anyuka már készült is, hogy előadja a “Az én lányomnak ugyanúgy joga van itt deszkázni…”-műsort. De a fiú csak annyit mondott: “Rosszul állnak a lábaid, segíthetek?”

Megindító levelet írt az anyuka a srácnak, aki deszkázni tanította kislányát

Az anyuka annyira meghatódott, hogy posztolt is egy levelet Twitterre, melyben megköszönte a fiúnak, hogy egy órán keresztül foglalkozott lányával. “Büszke vagyok rá, hogy te is a közösségünk része vagy. A kislányom büszkén és magabiztosan hagyta ott a deszkaparkot, csakis miattad” – írja. A kis Peyton azóta is deszkázik.

Forrás: Buzz Feed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top