Család

Idegen emberben ismerte fel az ikertestvérét két ember is

Előfordul, hogy olyan idegent látunk az utcán, aki kiköpött mása egy-egy ismerősünknek. Ennél már csak az a zavarba ejtőbb amikor saját tükörképünkkel találkozunk. Ezen a héten két (illetve négy) emberrel is megtörtént ez a különös eset.

Az első páros két egyetemista lány, akik soha életükben nem találkoztak egymással. A brit Cordelia Roberts nemrég költözött Németországba, hogy egy évig a brémai egyetemen folytassa tanulmányait. Évfolyamtársai zavarba jöttek, mivel nagyon ismerősnek találták az új jövevényt.

Kiderült, hogy évfolyamtársai valójában azt hitték, egy Ciara nevű ír lányról van szó, akivel úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás.

“Amikor esténként bementem a városba, az emberek azt kérdezgették, hogy tényleg az ikertestvéremmel jöttem-e Brémába – mondta Ciara az egymásra kísértetiesen hasonlító idegenek történeteit összegyűjtő Twin Strangers nevű weboldalnak. “Akkor még nem értettem, hogy miről beszélnek.”

Végül a két lány egy este találkozott, Cordelia pedig meg is örökítette a nagy pillanatot.

Cordelia és Ciara első találkozása (Fotó: Twinstrangers.com)
Cordelia és Ciara első találkozása (Fotó: Twinstrangers.com)

A két lány történetét azóta rengetegen megismerhették a közösségi médiának köszönhetően, az egyetemen pedig már csak az ikrekként hivatkoznak rájuk, ők pedig – hogy a történet igazán szép legyen – a legjobb barátnők lettek.

A két lányt azóta
A két lányt azóta “az ikrek”-ként emlegetik (Fotó: Twinstrangers.com)

Hasonló eset, tízezer méter magasban

Neil Thomas Douglas nemrég egy repülőjáraton lepődött meg alaposan, amikor a mellette lévő ülésre a saját tükörképe ült le.

 Neil a jobb oldali, a bal oldali úriembert soha nem látta a repülőút előtt. Legfeljebb a fürdőszobai tükörben. A két férfi egy korsó sört is legurított a sorsszerű találkozás után, ezt is megörökítették.

 További cikkek (igazi) ikrekről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top