Család

Kiskutyával vidították fel az idősek otthonának lakóit – megható fotók

A rendőrtiszt a bűnmegelőzésről tartott volna előadást, de helyette valami sokkal jobbat tett: kutyájával vidította fel az otthon lakóit.

 Tony Marshall rendőrtiszt egy idősek otthonában tett látogatást, hogy bűnmegelőzésről beszéljen, de volt valami, ami miatt nehéz volt koncentrálni rá. Magával vitte ugyanis tündéri kiskutyáját, aki valósággal elbűvölte az időseket. Ekkor pattant ki a fejéből, hogy a reflektorfényt inkább a 11 hetes Daisynek adja, és körbehordozta az otthonban a kutyust. Elvitte a rosszabb állapotban lévő lakókhoz is, akik már nem tudnak kikelni az ágyukból, és Daisy őket is egy csapásra jobb kedvre derítette.

Kiskutyával vidították fel az idősek otthonának lakóit

Sőt, a kis Daisy valóságos csodát tett az egyik idős hölggyel. Az otthon ápolónője könnyek között számolt be róla, hogy a nemrégiben hozzájuk érkezett Muriel, aki korábban némán, depressziósan töltötte mindennapjait, milyen széles mosolyra fakadt, mikor a kiskutyát simogathatta. A spontán kutyaterápia olyannyira bevált, hogy az otthon külön köszönetet mondott az állatbarát rendőrnek.

Kiskutyával vidították fel az idősek otthonának lakóit – megható fotó

Forrás: LittleThings

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top