Család

Így szabadulj meg a szabadulóművésztől

Sokan kerülnek ki vérző szívvel egy olyan kapcsolatból, ahol ők szerettek jobban, a társuk azonban csak ímmel-ámmal volt benne a viszonyban. Aztán mire végre összeszedik magukat, ájultan zuhannak egy újabb szívtipró karjaiba.

Egy ismerős hölgy mesélte, hogy megismert egy jóképű férfit, és úgy tűnt, hogy a kapcsolatuk jól halad. Pár hét találkozás után megbeszélték, hogy együtt vacsoráznak, aztán elmennek színházba. Aznap délután a férfi felhívta őt, hogy közbejött valami. Ráér egy gyors vacsorára, de színházba nem megy. Ismerősöm faggatni kezdte, hogy mégis mi történt, mire kiderült, hogy semmi fontos, egy munkatársával volt megbeszélnivalója, ami nem tűnt halaszthatatlannak.

A következő hetekben tovább találkozgattak, csodálatos randik voltak, ismerősöm egyre jobban beleszeretett a pasiba. Azonban a fickó egyre ritkábban ért rá, gyakran volt elérhetetlen telefonon, pedig a nő minden nap szerette volna látni őt. Végül szakítottak.

A folytatásért kattints a Bízz magadban caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top