Család

Hogyan tegyük tönkre magabiztosan a párkapcsolatunkat?

Mini görbetükör arról a kapcsolati játszmáról, amit a megmentő-áldozat – egymás között gyakran szerepet cserélve – játszik el, míg a dráma, egyfajta önbeteljesítésként, működésbe nem lép.

Életem egyik legsötétebb perceiből kikacsintva írtam, nevetve, szeretve lélegezve fel a zakatolás alól. Ajánlom minden túlagyaló léleknek, aki szeretne végre játszmáin nevetve túljutni megszokott képletein.

1. Hallgass a félelmeidre, főképp arra, hogy veled ilyen nem történhet meg

Amikor megtörténik az egymásra találás, minden jó. A jelenben, egyként a másikkal. Eddig soha nem tapasztalt felszabadító, áldott és kegyelmes érzés ez. Mindegy, hogy együtt vagytok vagy két különböző helyen, az egység tudata eddig sosem tapasztalt egybeolvadásként jelenik meg. Nos, ha ezt érzed, akkor nem sokára váratlan kis vendéged fog érkezni egy következő hang formájában: “Hogy lehet, hogy ez velem történik?” Ez nagyon jó jel! Jó úton vagy ahhoz, hogy beleess az első árokba, amit magad alatt áshatsz.

Ha a kis hangot egyéb hangok és rémképek követik, annál jobb! Próbáld elhessegetni és lehetőleg megmagyarázni magadnak ezeket, hogy még jobban megerősödjenek. “Meg fog halni!”, “Ez biztos nem igaz”, “Áh, majd rájön, ki vagyok”… Ijedj meg tőlük, és ugorj rájuk, nehogy még a végén elmenjenek csak úgy megértetlenül. Másik lehetőség, hogy nyomd el őket valahogy, ahogy szoktad: igyál egy sört, kettőt, hármat, nyavalyogj a barátaidnak. Remek módszereid vannak, hogyan kell magadba tuszkolni az érzéseidet.

A folytatásért kattints a Már megvagy caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top