Család

Nemi erőszakból született a lányom

Nem tagadom, szó szerint elsírtam magam, amikor 25 éves olvasóm, Eszter levele felvillant telefonom kijelzőjén, amit a felhívásom kapcsán fogalmazott meg nekem.

Nem klasszikus második feleséges történet az övé annyiban, hogy férjének előtte nem volt házastársa (vagy nem vallotta be), “csupán” egy hölgy, aki teherbe esett tőle, de nem tartották meg babájukat, és még egy volt kapcsolatáról is tudott, akivel megcsalta olvasómat is. Ez a hölgy pszichiátrián kötött ki a férfi miatt, ennyiben hasonlít is Eszterre, aki teljesen tönkrement ebben a házasságban. Ervin (szintén álnév, de megteszi) ugyanis vele is mindent megtett, hogy tönkretegye azok után, hogy többször megerőszakolta és gyermeket is nemzett neki. Megrázó, felkavaró történet egy nőről, aki talpra állt azóta mégis, hogy megszabadult gyermeke apjától – legalábbis a házasság kötelékét tekintve, ám a gyermekelhelyezési per továbbra is folytatódik.

Fiatal voltam, rosszul döntöttem

“Történetem sok-sok éve kezdődött, amikor megismertem és beleszerettem egy nálam 20 évvel idősebb férfiba. Én éppen egyetemre jártam, ő meg hát ki tudja, mikor hogy. Szerelmes voltam és naiv. Pár hét alatt összeköltöztünk, a családom minden ellenkezése ellenére. Sosem voltunk jó család, és úgy hittem, ez egy remek alkalom, hogy lelépjek. Néhány hét alatt kikristályosodott, hogy Ervin nem életem szerelme, de még csak az is kétséges, szeret-e.

Nemi erőszakból született a lányom

A folytatásért kattints a Második feleség caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top