Család

Botrány! Megerőszakolt nővel hirdették a leárazást

Egy szingapúri webáruház illetékesei úgy gondolták, hogy jó ötlet nemi erőszakra utaló hirdetéssel népszerűsíteni a fekete pénteki akcióikat. Botrány lett belőle.

Rape us now, vagyis Erőszakolj meg minket most ez a felirat fogadta a vásárlókat a fekete pénteken a SuperGurl webáruház oldalán, mellette egy fotóval, mely akár úgy is értelmezhető, mintha az azon szereplő nő éppen nemi erőszak áldozatává válna.

Megerőszakolt nővel hirdették a leárazást

A rendkívül ízléstelen hirdetés hatalmas felháborodást váltott ki, az elmúlt napokban rengeteg támadás érte a céget. Méghozzá teljesen jogosan.

“A vállalat igazgatójaként nem ellenőriztem a grafikusaink munkáját, mielőtt jóváhagytam volna, hogy közzétegyék azt a honlapunkon. Belátom, hogy hibáztunk, és a felirat nem a megfelelő értékeket közvetítette a fiatal nők számára. Megbántuk, amit tettünk, és a SuperGurl csapata a jövőben sokkal jobban meggondolja majd, hogy mit tesz közzé az oldalon. Ez tanulság volt a számunkra”  reagált a botrányra facebookos bejegyzésében a cég kreatív igazgatója, Jordus Lim.

Forrás: Rocketnews24

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top