Család

Mit árul el a partneredről a kedvenc szexpóza?

Melyik a póz, amiben a partnered leggyakrabban szeretné? Ezt mondja el a személyiségéről.

Bizony, nem mindegy, hogy milyen pózban szereti a pasid a legjobban! A legújabb kutatások bebizonyították, hogy a kedvenc póz utal a férfiak személyiségtípusaira.

Íme az eredmények!

Mit mond róla a kedvenc szexpóza?

Misszionárius
Szereti irányítani a partnerét, de óvva és védelmezőn közelít hozzá. A bensőséges szexuális aktust jobban szereti, mint az állatias vad orgiát.

Kutyapóz
Igaz, nincs olyan férfi – állítólag –, aki nem szereti ezt a pózt, de akinek a kedvence, azok szeretik átadni magukat az állatias ösztönöknek.

Nő felül
Az a férfi, aki átadja neked az irányítást, azt mutatja, hogy bár ő a kapcsolatban a domináns fél, de alázatos is tud lenni.

Kis kifli – nagy kifli
Tekintettel arra, hogy ez a póz általában alvásra szolgál, és így könnyebb szeretgetni a partnert, általában olyan nőkkel szeretik ezt a férfiak, akik fontosak számukra.

Állva
A falnak dőlve vagy a konyhapultra támasztva, átadva magukat az igazi vad szexualitásnak. Az ilyen férfiak valóban kalandos természetűek, és gyakran igazi “rosszfiúk”.

Persze ne általánosítsunk, főleg, ha a pózok gyakran váltakoznak, de azért nem árt megfigyelni, milyen módon közelít feléd legközelebb a herceged. Azonnal kiderülhet, hogy valóban olyan úriember-e, mint amilyennek gondolod.

Olvass tovább szexualitás témában!

Prevention

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top