Család

Túl kicsi volt a gyémánt a gyűrűn – otthagyta a vőlegényt

Az őrült történet egy dél-kínai városban történt, és szemtanúk állítják: a lány, amikor meglátta a gyűrűt, egyszerűen sarkon fordult.

Van, akinek semmi nem elég: ezt a lányt hiába lepte meg barátja romantikus lánykéréssel, nem kapta meg, amire vágyott. Ugyanis egykarátos gyémántgyűrűt szeretett volna.

A dél-kínai város, Csengdu utcáján sétált éppen a pár, mikor a tömegből hirtelen táncosok váltak ki, és a pár egy flash mob közepén találta magát. Az akció a fiú meglepetése volt, aki így szerette volna megkérni szerelme kezét.

Túl kicsinek találta az eljegyzési gyűrű gyémántját, ezért faképnél hagyta a vőlegényt a lány

A lány láthatólag meghatódott az előadáson, és mikor barátja letérdelt előtte, könny is szökött a szemébe. Ám mikor a fiú kinyitotta az ékszeres dobozt, a lánynak elkerekedett a szeme, kezét a szája elé kapta, sarkon fordult, és egy szó nélkül otthagyta kérőjét – számolt be a történtekről egy szemtanú.

Túl kicsinek találta az eljegyzési gyűrű gyémántját, ezért faképnél hagyta a vőlegényt a lány

Azóta kiszivárgott egy beszélgetés, amit a lány az egyik barátnőjével folytatott, és amiben azt mondja: “Azt ígérte, hogy egykarátos gyémántgyűrűt vesz nekem! Ennyire nem érdeklem, törődött egyáltalán velem valaha?”

Hogy végül a fiú előrukkolt-e a nagyobb gyémánttal, nem tudjuk, de a helyében most inkább örülnénk, hogy megúsztuk a házasságot.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top