Család

Mérgezett fogkrémmel akarta megölni, annyira szerette

Felesége fogkrémes tubusába töltött méreggel akarta az asszonyt megölni, mert a nő beadta a válópert.

Staci Wortman, ahogyan minden alkalommal tette, fogkeféjére kinyomott a tubusból egy keveset, majd elkezdte megmosni a fogát. Ez alkalommal valami nagyon más volt, mint ahogy azt korábban megszokta. A fogkrém borzasztóan égette a nyelvét, ezért gyorsan kiköpte és kiöblítette a száját.

Stacit aznap borzasztó fejfájás gyötörte, és lánya is hasonló tünetekre panaszkodott, aki ugyanazt a fogkrémet használta, mint édesanyja.

Így kezdődött a történet

Staci három gyermeket, két lányt és egy fiút nevelt férjével, a 39 éves Freddel. A jóképű futballistát még az egyetemen ismerte meg. Fred okos volt, nagylelkű és kedves – tökéletes férjnek való férfi, legalábbis Staci akkoriban így gondolta.

Staci, akit volt-férje a fogkrémbe csempészett méreggel próbált megölni
Staci, akit volt férje a fogkrémbe csempészett méreggel próbált megölni

A házasságkötést követően Fred ügyvédként dolgozott, Staci pedig háztartásbeli lett, gondoskodott a gyerekekről, az otthonukról. Aztán 2014 áprilisában 14 év házasság után a feleség úgy érezte, nem bírja tovább, és Fred hűtlenségére hivatkozva – aki állítása szerint többször megcsalta a házasságuk alatt – beadta a válópert.

Halálos válás?

Fred elköltözött a közös otthonból, de próbált jó kapcsolatot ápolni gyermekeivel. Rendszeresen találkozott velük, miközben Staci részmunkában tanított egy iskolában. Úgy tűnt, minden a lehető legjobban alakult kettőjük között a válást követően. Aztán valami mégis megborult Frednél, durva és erőszakos lett, úgy tett, mint aki a törvények felett áll.

2015 januárjában, néhány héttel a fogkrémes eset után a rendőrség kopogtatott Staci ajtaján, és megdöbbentő hírt közöltek az asszonnyal. A Fred lakásán talált méreg és más bizonyítékok alapján a férfi bérgyilkosnak fizetett, és nagyon úgy tűnik, Staci a kiszemelt célpont. A nőnek ekkor állt össze a kép a fogkrémes rosszulléttel kapcsolatosan. A fogkrémes tubust a rendőrségen bevizsgálták, és valóban mérget találtak benne.

A gyilkossági kísérletek miatt elítélt volt-férj
A gyilkossági kísérletek miatt elítélt volt férj

Közben az is kiderült, a férj háromszor próbálta feleségét meggyilkolni. A rendőrség időközben elegendő bizonyítékot gyűjtött ahhoz, hogy Fredet letartóztathassa többszöri gyilkossági kísérlet vádjával, amelyért 30 év börtönbüntetésre ítélték.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top