Család

Nejlonzacskós Messi mezes kisfiú a net sztárja

Az ötéves kisfiú csíkos nejlonzacskóból készített magának Messi feliratos argentin válogatott mezt. Fotójával azonnal az internet sztárja lett.

Kétségkívül az argentin futballsztár, Lionel Messi legnagyobb rajongója jelenleg az Afganisztánban élő ötéves Murtaza Ahmadi. Egyes hírek szerint a kisfiú nem afgán, hanem iraki kurd származású család gyermeke.

A kisfiú fotója, amelyen Messi feliratos, kék csíkos nejlonzacskóból készített mezt visel, pillanatok alatt körbejárta az internetet, és bármilyen hihetetlen, a Barcelona sztárja is látta a képet, sőt közösségi oldalán meg is osztotta azt. Kommentjében pedig azt írta, megkeresi a futballrajongó kisfiút, és ajándékba lküld neki egy eredeti Barcelona mezt.

Nejlonzacskós Messi mezes kisfiú a net sztárja

Közben más, hasonlóan fotózott gyermeket ábrázoló képek is fölkerültek a netre, és azonnal megindultak a találgatások, vajon melyik az eredeti.

Murtaza fotóját a kisfiú Ausztráliában élő unokatestvére posztolta a Facebookon, aki állítja, az eredeti fotón az ötéves gyermek szerepel. Lionel Messi szerda reggel ezt a fotót is közzétette rajongói oldalán.

Forrás: BBC

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top