Család

4 tulajdonság, amit minden férfi keres egy nőben – egy férfi szerint

Íme az a négy női tulajdonság, amitől megdobban egy férfi szíve. Az igazi férfié, aki érett személyiséggel rendelkezik, érzelmileg felnőtt és kötődni képes. Ha létezik ilyen egyáltalán, akkor ő pont ilyen nőt szeretne maga mellé társnak.

Christian Carter randiguru, szakértő, coach, aki a munkája során már kismillió férfinek és nőnek adott tanácsot a párkeresés témakörében. A tapasztalatai alapján négy olyan női tulajdonságot írt le, ami nélkül úgy tűnik, esélytelenek vagyunk, ha normális férfiembert szeretnénk az oldalunkon látni egy egészséges párkapcsolatban.

Mit akar egy igazi férfi a szíve hölgyétől?

1. Játékosság

A férfiak szeretik az aktív életet és szeretnek játszani. A legjobban valamilyen tevékenységben tudnak kapcsolódni a körülöttük élő emberekkel. Ezért nem működik az, ha a nők beszélgetéssel szeretnének egy kapcsolatot szorosabbra fűzni a férfiakkal. A férfiakat inkább a közös élményekkel lehet elkápráztatni és az érzéseiket elmélyíteni.

4 tulajdonság, amit minden férfi keres egy nőben

2. Függetlenség

A férfiak nem a gyengébbik nemet keresik a nőkben, tévhit, hogy majd attól erősebbnek és okosabbnak érzik magukat, ha gyengének látják a nőt. Az igazi férfi olyan nőt keres, aki inspirálja őt, aki elért valamit az életében és aki küzd a céljaiért. Akinek megvan akkor is a saját, kiegyensúlyozott élete, ha nincs épp párkapcsolatban. Egy igazi férfit nem ijeszt meg egy önálló és sikeres nő. Az számít neki, hogy a nő tud helyet biztosítani az életében úgy, hogy közben nem adja fel önmagát és nem oldódik fel a kapcsolatban.

3. Érzelmi érettség

Olyan nőre vágyik, aki nem őt fogja hibáztatni az érzéseiért, és aki őszintén tud beszélni az érzelmeiről, hogy a férfi jobban megértse, mi zajlik benne. Az egyik legfontosabb tényező egy férfi számára, hogy egy nő hogyan kezeli a saját érzéseit, mert hosszú távon semmi kedve minden nap kommunikációs problémákkal küzdeni és azt kérdezgetni élete párjától, hogy “mi a baj?”, tudva, hogy a válasz az lesz, hogy “semmi”. De ha azt látja, hogy a nő képes nyugodtan és dráma nélkül közvetíteni a negatív érzéseit is, akkor partnernek fogja tekinteni.

4. Vonzalom

Ez az egy olyan tulajdonság, amibe úgy igazán nincs beleszólása egyik félnek sem, változtatni nem lehet rajta. A vonzalom két ember között vagy van, vagy nincs. A férfi jobban tart mindennél attól, hogy olyan nővel legyen kapcsolatban, akihez nem vonzódik. A kezdeti vonzalmat azzal ölheti meg mindkét fél, ha túlságosan akarja a kapcsolatot, túl ragaszkodó és megfojtja a másikat. Nyugalom és csak hagyd, hogy a maguk útján alakuljanak a dolgok. A legvonzóbb az egy férfi számára, ha egy nő el tudja engedni magát, és felhőtlenül lehet vele nevetni.

Olvass még többet a párkapcsolatról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top