Család

Megerőszakolták a lépcsőházba hurcolt debreceni lányt

A rendőrök a lépcsőházban megtalálták az egyik gyanúsított alsóneműjét és több óvszert.

Az eset még február 12-én, péntek este történt Debrecenben – erről az NLCafé is beszámolt. A három fiatal fiú az utcáról vitte el a bódult lányt. A rendőrség most közölte egyértelműen, hogy meg is erőszakolták.

A három fiú este kilenc óra körül ment oda a Péterfia utcában a feltehetőleg ittas vagy kábítószer hatása alatt álló, 17 éves lányhoz. A biztonsági kamerák felvételei alapján először úgy tűnik, mintha segíteni akartak volna neki, de valójában egy közeli társasház lépcsőházába vitték el, ahol erőszakoskodtak vele és elvették a mobiltelefonját, valamint a karkötőjét.

A rendőröknek néhány órán belül sikerült elfogniuk a gyanúsítottakat. A 18 éves P. Alexet, a szintén 18 éves M. Richárdot, valamint 17 éves társukat hajdúhadházi és debreceni otthonukban találták meg a rendőrök.

A rendőrség mindeddig nem közölte egyértelműen, hogy a három fiú megerőszakolta-e a lányt, most azonban igen – számolt be a dehir.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top