Család

Megerőszakoltak egy tinilányt Salgótarjánban

A rendőrök 22 órán belül elfogták, és őrizetbe vették a 19 éves férfit.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. február 14-én 20 óra 38 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Salgótarjánban egy 15 éves lány sérelmére bűncselekményt követtek el.  A lányt 19 óra 30 perc és 20 óra közötti időben, Salgótarján belterületén, az utcán, egy fiatal férfi leszólította, megfenyegette, majd karjánál fogva egy üres telekre húzta, ahol szexuális erőszakot követett el vele szemben. A sértett sokkos állapotban tért haza, eltelt némi idő, mire édesanyjának képes volt beszélni a történtekről. Együtt tettek feljelentést.

A rendőrök 22 órán belül azonosították, és rejtekhelyén, egy salgótarjáni ingatlanban elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 19 éves miskolci férfit. A rendőrök B. Józsefet a rendőr-főkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették. A hatóság kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását – írja a police.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top