Család

Apró trükkök az ünnepi hangulatért – a húsvét kellékei a dm-be is megérkeztek

Tavasszal felébred a természet – ideje, hogy a téli hangulatot mi is elűzzük, és készüljünk a húsvétra. Néha néhány kellék és egy kis ötletesség elég, hogy ünnepi hangulatot varázsoljunk otthonunkba. A húsvéti apróságok a dm-be is megérkeztek.
Apró trükkök az ünnepi hangulatért – a húsvét kellékei a dm-be is megérkeztek

Ahogy a természet éled, mi is kedvet kapunk ahhoz, hogy környezetünket is hangulatba hozzuk. A tavaszi dekoráció elmaradhatatlan kellékei a friss virágok, mellettük remekül mutatnak a színben harmonizáló, ágakról lelógó tojások. Ha nincs kedved igazi tojásokkal foglalatoskodni, akkor szerezz be néhány felakasztható húsvéti tojást, az összhatást még tökéletesebbé teheted, ha a vázába bimbózó faágakat választasz. Ha valódi tojással tennéd hangulatossá az asztalt, a család legkisebb tagjait is vond be a kreatív műveletbe, tojásdíszítő fóliával többféle mintát is a tojásokra varázsolhattok. A dm tavaszi szezonális termékei között többféle nyuszis kiegészítőt is találtok, amelyek aztán a lakás kedves lakói lehetnek az ünnepekben.

A gyertyák, mint fő hangulatfelelősök is bátran ajánlhatók, keresd a tavaszi színeket, dobd fel a gyertyát egy színes szalaggal, apró virággal. Ha már úgyis a drogériában jársz, keress színben harmonizáló fürdősót, szórd üvegpohárba, s ebbe állíts bele a gyertyádat, ez külön jól jön, ha tojásgyertyát választottál.

Bármelyik ünnepi asztalt feldobja, ha színes muffinpapírokat alakítasz át mini tojásfészekké, esetleg apró madárlakot varázsolsz belőlük.  Szerezz be magadnak néhány mintás darabot a dm-ben, s ha marad a dekorációból, eredeti funkcióját is használhatod, lepd meg a családot egy kis muffinnal is!

Az asztalra kerüljenek húsvéti mintás szalvéták, amelyek amellett, hogy az ünnepi asztalt díszíted velük, remek alapanyagok, ha szeretsz dekupázsolni. Vágd ki a kedves húsvéti mintákat, és díszíts vele képkeretet, vagy akár a tojásokat.

Teremts játékosan tavaszi hangulatot a lakásban, variáld bátran az ötleteket, a húsvéti készülődés, díszítés legyen egy klassz, családi program.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top