Család

Ezt a 17 éves lányt keresi a rendőrség

Március eleje óta sikertelenül keresnek egy Somogy megyében eltűnt lányt.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy 17 éves lány eltűnése ügyében.

Ezt a 17 éves lányt keresi a rendőrség

A Nagyatádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított Horváth Klaudia eltűnése miatt. A 17 éves lány 2016. március 1-jén a zákányi vasútállomásról ismeretlen helyre távozott, a felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. 

A Nagyatádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Nagyatádi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Horváth Klaudia 165 centiméter magas, 50-55 kilogramm testsúlyú, barna szemű, derékig érő barna hajú. Eltűnésekor kék farmernadrágot és fekete felsőt, valamint fehér sportcipőt viselt – írja a police.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top