nlc.hu
Család
Csodás idő, szuper tavaszi programok várnak április első hétvégéjén

Csodás idő, szuper tavaszi programok várnak április első hétvégéjén

Móka, kacagás, családi futás, párnacsata és szamócaültetés is vár rád április első hétvégéjén.

Most már biztosan érkezik a tavasz, az első áprilisi hétvégén töltődj, pihenj tartalmas programokkal. Válogass kedvedre programajánlónk kínálatából.

1. Poénzuhatag az Erkelben

Április 3-án, vasárnap mutatják be az Erkel Színházban a Monthy Python csoport Brian élete című filmjének színpadi változatát, amelyen szem biztosan nem marad szárazon… a nevetéstől.

2. Aki mer, az nyer?

Április 1-től a Holokauszt Emlékközpont vadonatúj időszaki kiállítással jelentkezik, melynek témája Rejtő Jenő kalandos élete. A kiállítás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

3. Párnacsata Nap

Mit szólnál egy jó kis párnacsatához? Na nem, nem otthon, hanem a város szívében. Izgalmas? Akkor gyere el április 2-án szombat délután a Hősök terére.

4. Decathlon Családi és Gyerekfutás

Csodás idővel kecsegtet a hétvége, irány egy szuper futóverseny a Velencei-tó partjára. Választhatsz rövidebb vagy hosszabb távokat, futhatsz egyedül vagy a családdal, utána pedig lazíts egy pörgős zumbával az agárdi szabad strandon.

5. Ültess szamócát!

Hamarosan érik a finom és zamatos eper, éppen ezért a Füvészkertben április 2-án szombaton 10 órától megtanulhatod, hogyan gondozd a szamócát, ha szívesen beleásnád magad a termesztésbe.

7. Porondon a bolondom

A hétvégi programok közül nem maradhat ki a Bábakalács Bábszínház vidám, bolondos előadása, ami életről és játékról szól. Remek szombati délutáni szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt a Klebelsberg Kultúrkúriában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top