Család

30 000 ember mondott eddig nemet erre a macskára

Ennyi elutasítás bárkit megviselne, de Tilly méltósággal viseli a csapásokat.

A most 24 éves Tilly húsz éve lakik egy állatmenhelyen, és azóta nem akarja senki sem örökbe fogadni.

Tilly hároméves kora óta él egy nyugat-midlandsi macskamenhelyen. Úgy került be, hogy valakinek a kertjében hozta világra a kiscicáit, ott találtak rá. Valószínűleg kitett macska.

Az elmúlt két évtizedben 30 000 ember fordult meg a menhelyen, hogy cicát fogadjon örökbe. De Tilly senkinek sem kellett. “Tény, hogy Tilly nem a legkönnyebb természetű – ismerte el Joyce Clark, a menhely üzemeltetője. – Nem egy bújós fajta, márpedig az idelátogatók ilyen macskát akarnak. De jól kijön az itteni többi macskával, kifejezetten gondoskodó a vak vagy béna jószágokkal, akik életük utolsó idejét töltik nálunk.”

Tilly, aki senkinek sem kellett
Tilly, aki senkinek sem kellett

Tilly minden bizonnyal a legrégebb óta menhelyen élő macska Skóciában. És mivel már ilyen idős, hiába jelentkezne érte valaki most, Joyce szerint többet ártanának neki a költözéssel, mint amennyit használna a családba kerülés. Szóval Tilly otthona már örökre a menhely marad, bár ő valószínűleg régóta annak tekinti. 

Forrás: thedodo.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top