Család

Nem mozdul halott barátja mellől a csüngőhasú disznó

Az Ivy névre hallgató disznó nem hajlandó elfogadni, hogy a barátja nincs többé.

Egy texasi állatmenhelyen olyan szoros barátság szövődött két állat között, amit a halál sem oldhatott fel.

Ivy tavaly nyáron került a menhelyre, miután állatvédők kiszabadították a korábbi helyéről. Herman ugyancsak sanyarú körülményei miatt került be korábban az otthonba. Ivy azonnal szimpatizált Hermannel, folyton mellette akart lenni.

Beletelt egy kis idő, mire Herman viszonozta a rajongást, onnantól viszont elválaszthatatlanok voltak: együtt ettek, mindenhová együtt mentek, egy ólban aludtak. Látványosan imádták egymást, a dolgozók szerelmespárnak hívták őket.

Ivy és Herman egy ólban laktak
Ivy és Herman egy ólban laktak

Pár héttel ezelőtt azonban Herman megbetegedett. Az állatorvos rákot diagnosztizált nála, nem tudták megmenteni. Betegsége ideje alatt Ivy nem mozdult el mellőle, szorosan mellé bújva is aludt. Akkor is mellette volt, amikor március utolsó napján Herman végül kiszenvedett.

Ivy órákon át fekszik Herman sírja mellett
Ivy órákon át fekszik Herman sírja mellett

Miután Hermant eltemették, Ivy kiment a sírhoz, letelepedett, és nem mozdult el onnan. Azóta is mély gyászban van, ideje javát a sír közelében tölti szegény.

Forrás: thedodo.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top