Család

Facebookon keresi édesanyja halálának szemtanúit

Tragikus baleset szemtanúját keresi egy férfi a Facebookon. A baleset következtében Tamás édesanyja elhunyt, barátnője pedig súlyosan megsérült.

“A belső sávban haladtunk, az idős, osztrák sofőr pedig nagy sebességgel belénk rohant hátulról – mesélte a Borsnak Kovács Tamás, aki az autóbaleset idején az anyósülésen ült. – Mindannyian megsérültünk, de mivel a párom és édesanyám ült hátul, őket érte a legnagyobb ütés. Édesanyám még a saját lábán szállt ki a kocsiból, de azután egyre rosszabbul lett.” Tamás édesanyja később elhunyt.

A vétkes sofőr később azt állította, hogy Tamásék a hibásak, mivel bevágtak elé, de ezzel a férfi nem ért egyet. A lapnak elmondta, hogy két szemtanút keresnek, egy kamionos férfit és egy nőt, mert velük bizonyítani tudnák az igazukat.

A kamionsofőr a helyszínen segített nekik, kiszedett mindenkit a roncsból, a nő pedig vízzel kínálta a sérülteket, sőt felajánlotta, hogy az idősebbeket elviszi a kocsiján. Tamás állítja: a rendőrök a helyszínen a szemük láttára jegyezték fel a tanúk adatait, később viszont azt állították, hogy nekik nincs meg.

Tamás most a Facebookon keresi a szemtanúkat. A kamionsofőr meglett, a nő még nem került elő.

(via Borsonline)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top