Család

Limonádét árul a kisfiú, hogy örökbe fogadhassák ideiglenes nevelőszülei

A világ legtündéribb kisfiúja maga is beszáll a gyűjtésbe, hogy nevelőszülei kifizethessék az örökbefogadással kapcsolatos költségeket.

Sok kisfiú állít fel limonádés standot, ahol nagyjából egy dollárért árulják az anyu gondos kezei által összekevert frissítőt, de a kilencéves Tristin Jacobson nem a legmenőbb játékokat szeretné megvenni az összegyűjtött pénzből.

Persze azzal sem lenne semmi baj, de az ő célja ennél sokkal meghatóbb: azt szeretné, ha ideiglenes nevelőszülei végleges családjává válhatnának. Donnie és Jimmy Davis már ötéves kora óta gondoskodnak róla, de az adoptálás magas díját eddig nem tudták kifizetni. 

Limonádét árul a kisfiú, hogy örökbefogadhassák ideiglenes nevelőszülei

Most végre sikerült hivatalossá tenni a családi köteléket, nemcsak Tristin limonádés standjával persze, hanem az alapítvánnyal is, amit a család azért hozott létre, hogy összegyűjtsék a pénzt az örökbe fogadásra. Bár ahogy Jimmy Davis mondta, ez tényleg csak formaság volt: ők már régóta saját fiuknak tekintik Tristint, ez a papír csak arra kellett, hogy a kisfiú szíve is megnyugodhasson – most már örökre szerető családjával maradhat.

Forrás: SomeECards

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top