Család

102 éves dédnagypapa a Facebook új sztárja

102 éves dédnagypapáját köszöntötte fel és osztott meg fotót a Facebook egyik magyar felhasználója. A dédi pillanatok alatt több mint 10 ezer lájkot söpört be, láthatóan egycsapásra a közösségi portál kedvence lett. Ezúton kívánunk számára boldog születésnapot és jó egészséget. És mindenképpen olvassátok el, milyen frappáns választ adott a rendkívüli népszerűségre.

Az utóbbi időben egyre gyakrabban osztjuk meg 100. életévüket betöltött és szerencsére remek egészségnek örvendő idős hölgyek és férfiak történetét, hiszen korábban sosem érték meg ennyien a 100. születésnapjukat. Az pedig számunkra is külön öröm, hogy ezúttal egy magyar dédnagypapáról számolhatunk be.

Az idős férfi dédunokája a Facebookon osztotta meg a papa 102. születésnapjáról szóló hírt és fotót, amely egyetlen nap alatt több mint 10 ezer lájkot kapott. A fiú elmesélte a dédnagypapának, milyen sokat kívántak neki minden jót a különleges születésnap alkalmából. Az idős férfi reakcióját a Pesten hallottam Facebook-csoportban osztotta meg a fiatal fiú. A kép és a hozzá írt komment már 14 ezer lájknál tart. Nem lepődtünk meg, nagyon frappáns és mulatságos a dédnagypapa megjegyzése…

102 éves dédnagypapa a facebook kedvence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top