Család

3 évet is kaphat az elhagyott Gerzsonka anyja

Lezárult a nyomozás a tavaly ősszel, Miskolcon elhagyott kisfiú, Gerzsonka ügyében. A rendőrség vádemelést javasol az anya ellen.

Tavaly októberben egy miskolci padon, magára hagyva találtak rá a 2 és fél éves Gerzsonkára. A kisfiúért napokig nem jelentkezett senki, végül megkerült az anyja, a hatgyerekes Váradi Renáta, aki ezt követően azt állította, hogy nem ő hagyta el a csöppséget, hanem az élettársa. Közölte: nem csak Gerzsonkát, de a kislányát, Annát is vissza akarja kapni, különben öngyilkos lesz. Az élettárs azonban tagadta, hogy ő vitte volna el a kisfiút.

A rendőrség lezárta a nyomozást az ügyben, és vádemelést javasol – számolt be a Tények.

3 évre is börtönbe kerülhet az elhagyott Gerzsonka anyja

Az ügyészség 30 napon belül emelhet vádat az anya ellen, aki, ha bűnösnek találják, akár 3 évre is börtönbe kerülhet. Mivel a nyomozás során beszerzett bizonyítékok ellentmondásosak, ezért az ügyészségnek nagyon alaposan kell majd vizsgálódnia.

Gerzsonka jelenleg nevelőszülőknél van ,és júniusig egészen biztosan náluk is marad, az édesanyja havonta egyszer láthatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top