Család

A gyerekek elhajóztak, a kétségbeesett szülők a parton ragadtak

Bejárta az internetet a felvétel, amin a kétségbeesett anya a parton könyörög, hogy forduljon vissza a hajó, amin gyermekei is utaznak.

Az édesanya későn ért a kikötőbe, az édesapa kiszaladt utána, míg gyerekeiket a hajón hagyták rokonokra bízva. Végül mindketten lekésték a hajót.

A Bahamákról induló hajó a legénység szerint több mint eleget várt a késő édesanyára. Az apuka eredetileg már a fedélzeten várakozott feleségére, de végül a legénység egyik tagjával lesietett a kikötőbe, hogy ott várakozzon az asszonyra. A feleség végül egy golfkocsin száguldva érkezett a kikötőbe – de akkor már késő volt: a hajó megelégelte a várakozást és elindultak a szülők nélkül.

 

A felvételeken a kétségbeesett édesanya térdre rogy a távozó hajó előtt és kezeit összetéve könyörög. Persze azért nincs tragédia: a gyerekekre a nagybácsik vigyáznak, és hamarosan újra találkoznak otthonukban, New Yorkban.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top