Család

Csak férje halála után talált rá a férfi megható üzenetére

Csak a férfi váratlan halála után került elő megható üzenete.

Egy Imgur-felhasználó osztotta meg a megható fotón, amin fény derült apukája titkos üzenetére, amit édesanyjának hagyott.

A férfi váratlanul, mindössze 51 évesen hunyt el egy megrepedt artéria miatt, a hirtelen halál után pedig csak a véletlen vezette a gyászoló családot a férfi megható üzenetéhez. Az üzenet egy fából készült pad alján van, amit az édesapa az anyukának eszkábált, hogy ötvösmunkái végzése alatt kényelmesen ülhessen. Ez áll rajta:

Szeretlek Becca!

Bármilyen nap is legyen, remélem, jól telik neked. Az Úr tényleg meghallgatta az imáimat azon a napon, mikor nekem ajándékozott téged. Tudom, hogy ezek a napok életem legjobb napjai, és örülök, hogy te is bennük lehetsz. 

Nem tudom, hogy valaha megtalálod-e ezt, de ha igen, akkor tudnod kell, hogy nagyon szeretlek. Csak arra vágyom, hogy olyan jó lehessek hozzád, amilyen jó te vagy hozzám. Ha ez sikerülne, én lennék a legboldogabb férfi a világon!

Szeretlek, gyönyörű feleségem!

Mason

Csak férje halála után talált rá a férfi megható üzenetére

Forrás: ScaryMommy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top