Család

Kiakadt a net a friss házasokon, akik a nászajándék miatt hisztiztek

A pár szerint a béna ajándékot hozó vendég "nem volt elég bőkezű".

Egy sértett vendég osztotta meg az interneten a levelet, amit a felháborodott arától kapott: a friss feleség azért panaszkodott, mert túlságosan csekélynek találta a nő mindössze 100 fontba kerülő nászajándékát.

Az illető a menyasszony egyik exkollégája, akinek az egészen megdöbbentő emailben az alábbi sorokkal kellett szembesülnie: “…megdöbbentünk, hogy anyagi hozzájárulásod valahogy nem ért fel a jókívánságaidhoz a nagy napunkon. Ha esetleg szeretnél ezen változtatni, hálásan elfogadjuk.”

Kiakadt a net a friss házasokon, akik a nászajándék miatt hisztiztek

Ahogyan a döbbent vendég is írta, 100 fontról volt szó – bár ahogy hozzátette, nem mintha az összegnek számítania kellene. Szerencsére az internet az ő oldalára állt (mert valahogy ezúttal a józan ész hangja szólalt meg általuk): a javasolt válaszok között olyasmik vannak, hogy “ha nem tetszett neki a nászajándék, nyugodtan vissza is küldheti”, illetve hogy egyszerűen törölje a csekket vagy ne is válaszoljon semmit.

Forrás: DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top