Család

A pihentető nyaralás receptje

Kisgyermekes anyukaként mindig olyan nyaralásra vágytam, ami tökéletes ötvözete a kerti partinak és a vizes buliknak. Egy olyan helyet kívántam magunknak, ahol a legkisebb totyogóm és a túlmozgásos kiskamaszom is jól tudja érezni magát. Rólunk nem is beszélve! Megtaláltam a befutót! Mostantól a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum az etalon!

 

A pihentető nyaralás receptje

Fontos szempont, hogy egy olyan helyre menjünk nyaralni, ami kocsival elérhető távolság, de szépséges környezetével és az ott található pihenési lehetőségeknek köszönhetően kellőképpen kiszakít a mindennapok monotóniájából. Imádunk fürdeni, így a medencék száma elsődleges szempont. Amikor megláttam, hogy a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum 14 hektáros, árnyas fákkal borított parkkal rendelkezik, ráadásul 32 medencét próbálhatunk végig, akkor tudtam, hogy megtaláltam a tökéletes választást.

A döntésem akkor igazolódott be teljesen, amikor az újításokkal is megismerkedhettünk. Ugyanis idén nyáron elkészül a Family Park, ahol az apróságok az interaktív vizes játszótér kreatív játékaival köthetik le figyelmüket. A nagyfiam az Acapulco medencére voksol, hisz ez a nagyobbaknak igazi vízi kaland, itt a vihar- és ugróöböl olyan lehetőségeket tartogat, amely próbára teszi még a legbátrabbakat is. A hullámöbölben átélheti a mindig hullámzó tenger ringató élményét, míg a fény és hangeffektekkel ellátott kék barlang titokzatosságot csempész a medencében töltött percekbe.

A pihentető nyaralás receptje

Amikor megéhezünk, a fürdő éttermeinek kínálatából kedvünkre válogathatunk, délután pedig együtt sportolhat a család. Nem jelent majd gondot, hogy a számtalan lehetőség közül – strandröplabda, strandkézilabda, lábtenisz, tollaslabda, kispályás focipálya – melyiket válasszuk. A csúszdaparknak biztosan nem tudunk majd ellenállni, hiszen a kültéri anakondacsúszda, ami hosszú és kanyargós, a kamikáze, ami hirtelen esésű, végül a hagymacsúszda, ami olyan érzést ad, mintha egy centrifugában lennénk, egytől egyig vidám élményt ad.

Késő délután, amikor a gyerekek is elfáradtak, ejtőzünk majd egyet a wellnesscentrumban. Tudva, hogy a büki gyógyvíz jótékonyan hat szervezetünkre, már csak a regenerálódásra és a relaxálásra kell fókuszálnunk. Egy kis jakuzzizás, egy kis szaunaszeánsz, egy frissítő masszázs, és máris újra formába kerülünk, hogy újult erővel vágjunk neki egy újabb tartalmas napnak a Bükfürdői Gyógy- és Élménycentrumban.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top