Család

A halálra éheztetett agárdi kisfiú szülei hat gyermeket terveztek

Mint ahogy azt korábban megírtuk ítéletet hirdetett a székesfehérvári bíróság a halálra éheztetett másfél éves kisfiú ügyében. A család életéről további részletek derültek ki, Kocsis Noémi, a Fejér Megyei Hírlap újságírója szerint a család hat gyermeket tervezett.

A másfél éves, alig négy és fél kilós agárdi kisgyermek hosszas szenvedés után 2013 áprilisában halt meg, miután összeomlott a keringése. A bíróság bűnösnek találta a kisgyermek szüleit és nagyszüleit, az őt kezelő gyermekorvost és természetgyógyászt is. A szülők az elsőfokú ítélet szerint 15 év börtönbüntetést kaptak, leghamarabb 10 év után szabadulhatnak.

A halálra éheztetett agárdi kisfiú szülei hat gyermeket terveztek

Kocsis Noémi, a Fejér Megyei Hírlap újságírója Facebook-oldalán tett közzé egy hosszabb terjedelmű írást, amely megrázó részletességgel foglalja össze a cselekményeket az agárdi család történetének ismertetésétől kezdve a gyerek születésén keresztül egészen a tragédia bekövetkeztéig és a bírósági ítélethozatalig. 

“Az egész tündérmeseként kezdődött pedig. Adott egy 36 éves nő és a 34 éves férje. Kifejezetten jómódúak, a nő apja gazdag vállalkozó, a férj sem vagyontalan, féltestvéreivel virágzó kávéautomata üzemeltető céget alapít és vezet. Az ifjú házaspár 2010 augusztusában esküszik, s hat gyermeket tervez. (…) Már a tervezés alatt meg is vesznek neki mindent, az internetről rendelt minőségi babaruhácskáktól a babaszoba berendezéséig” – írta Kocsis Noémi, újságíró.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top