nlc.hu
Család
Nyoma veszett egy berhidai egyetemista fiúnak – 5 napja nem találják

Nyoma veszett egy berhidai egyetemista fiúnak – 5 napja nem találják

Napok óta kétségbeesetten keresik a 23 éves Vesztergom Ádámot. A fiatal berhidai férfi Veszprémben tűnt el, a telefonja ki van kapcsolva.

Öt napja nem tudnak a családtagjai a 23 éves Vesztergom Ádámról. Az egyetemista fiú még május 11-én  ment el berhidai otthonából Veszprémbe.

Minden reggel a 6:40-es busszal szokott elindulni Berhidáról Veszprémbe. Az eltűnés napján is a megyeszékhelyre ment. Délután 16:10-kor édesanyjának írt egy sms-t, hogy Veszprémben marad, azóta semmi hír felőle. A fiú édesanyja azt mondta, hogy fia telefonja ki van kapcsolva, ráadásul a közeli szórakozóhelyeken sem látták.

Ádám 175 centi magas, rövid, sötétbarna hajú, vékony testalkatú. Fekete Everlast széldzsekit, kék farmernadrágot, barna cipőt viselt. Aki tud róla vagy eltűnéséről valamit, hívja a rendőrséget a 107-es vagy 112-es központi segélyhívón, vagy az ingyenes Telefontanút a +36-80/555-111-en.

Forrás: atv.hu / Bors

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top