Család

Eltűnt egy fehér bottal közlekedő nő

A súlyosan látássérült nő már több mint egy napja nem adott magáról semmilyen életjelet. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a felkutatásához.

A 40 éves Magyari Gabriella május 30-án, valószínűleg a hajnali órákban távozott vámosújfalui otthonából, azóta nem találják – írja a Police.hu.

Az eltűnt nő nagyjából 165 centiméter magas, a súlya 100 kilogramm, testalkata zömök, a járása lomha. Hosszú, szőkésbarna haja és kék szeme van, az arca hosszúkás.

Gabriella súlyos fokban látássérült, vastag keretes szemüveget hord, és fehér bottal közlekedik.

Eltűnt egy fehér bottal közlekedő nő
Magyari Gabriella
Fotó: Police.hu

A Sárospataki Rendőrkapitányság (3950 Sárospatak, Rákóczi út 33/a) kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személlyel kapcsolatban, hivatali munkaidőben hívja a 47/513-030/51-36-os melléken az ügy előadóját. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Emellett a névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top