Család

Jeget kaphatunk ma a nyakunkba

Eső, zápor, zivatar, jégeső – ez vár ránk csütörtökön. Jó hír viszont, hogy ha csak rövid időszakokra is, de kisüt a nap.

Csütörtök reggel a Duna-Tisza közén előforduló, helyenként intenzívebb záporokból, néhol zivatarból rövid idő alatt 20-30 mm-t elérő csapadék hullhat. Napközben leginkább előbb a Dunántúlon, majd az Alföld térsége fölött várhatók elszórtan záporok, zivatarok. Az előrejelzések szerint helyenként jégesőre, sőt 50-60 km/h-t meghaladó viharos szélre is számítani kell. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 21 és 26 fok között valószínű. Késő estére 15-20 fokig hűl le a levegő.

Jeget kaphatunk ma a nyakunkban

Pénteken is jó, ha kéznél lesz az esernyőnk! A nap folyamán ugyanis többfelé alakul ki zápor, zivatar, melyek környezetében átmenetileg erős, viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 27 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top