Család

6 éves kisfiú mentette meg a szomszéd kislányt a gyerekrablótól

Igazi kis hős.

A 6 éves chicagói kisfiú, Kaylen Woodard épp a 10 éves szomszéd kislánnyal, Marcyval játszott a házuk előtt, amikor egy idegen férfi egyszer csak felkapta Marcyt, és megpróbálta betuszkolni az autójába. A kisfiú nem veszítette el a lélekjelenlétét: ahelyett, hogy leblokkolt vagy például elszaladt volna, alaposan lábon rúgta a gyerekrablót, aki így egy pillanatra elgyengült, ez pedig elég volt Marcynak arra, hogy kiszabadítsa magát és elmeneküljön.

Amikor Marcy anyja kinézett az ablakon, már csak arra figyelt fel, hogy a lánya hanyatt-homlok rohan a házuk felé. Látta rajta, hogy nagy baj van, így azonnal kirontott az utcára, az emberrabló azonban addigra már a kocsijába pattant és elhajtott. A rendőrség egyelőre keresi.

“A mi kis hősünknek hívjuk Kaylent. Nagyon hálásak vagyunk azért, hogy ott volt” – nyilatkozta egy tévériportban Marcy édesanyja. A fiúcska valóban rendkívül bátran viselkedett, de azért nagyon nagy szerencse is, hogy sem neki, sem pedig a kislánynak nem esett semmi baja.

Kaylen Woodard
Kaylen Woodard

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top