Család

Nem hagyta cserben társát a kóbor kutya

Újabb megható példa, hogy a kutyák közötti kötelék elszakíthatatlan!

 Elképesztő látni, milyen szoros barátság tud kialakulni két kutya között. És ha már kialakult, onnantól kezdve az ebek halálosan komolyan is veszik a barátság fogalmát: kitartanak egymás mellett jóban-rosszban. 

Barátja nélkül nem volt hajlandó megmentőivel menni a kóbor kutya

Húsvét táján az állatmentőket egy siralmas állapotú kóbor kutyához hívták: a szerencsétlen eb ételt már hetek óta nem láthatott, annyira lesoványodott. Az állatmentők egyből enni és inni adtak neki, és mikor egy kis erőre kapott, a kutya olyan mozdulatot tett, mint aki azt mondja: “Kövessetek!” Egy kicsit odébb így bukkantak pajtására, aki hasonlóan beteg és alultáplált volt. Az állatmentők mindkét kutyát menhelyre vitték, itt azonban elválasztották őket egymástól.

De nem kellett sokáig várniuk a viszontlátásra: a menhely dolgozóinak kitartó munkájának hála ugyanis egy család fogadta őket örökbe! A kezdetben “Névtelen1” és “Névtelen2” névre keresztelt kutyákat most Grace Kellynek és Hope-nak hívják, és végre mindketten egészségesek és boldogok.

Forrás: Barkpost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top