Család

Miután húga házassága tönkrement, összehozta őt a férjével

Az önzetlenség szobra lehetne a nő, aki miután megtudta, hogy húga házasságra gajra ment, összeboronálta testvérét a saját férjével.

A most 44 éves Vicki 15 éves volt, mikor ikertestvére, Val, összejött a lány álmainak pasijával, Joe-val. A kapcsolat – Vicki örömére – nem tartott sokáig, és Joe egyből összejött a lánnyal, akivel pár évvel később, 1990-ben össze is házasodtak. A történet pedig csak itt kezdődik el igazán!

Miután húga házassága tönkrement, összehozta őt a férjével

 Eközben Val is férjhez ment. Vickinek azonban újabb vetélytársa akadt: a pár ugyanis egy mormon közösség tagja, ahol a többnejűség teljesen természetesnek számít, így a férfinak is lett rajta kívül egy másik felesége, Alina. 

Vicki megbékélt a helyzettel, Alinával összeköltöztek és jó barátnők is lettek. Majd 10 évvel később egy napon húga, Val kopogtatott az ajtajukon, és lesújtva közölte, hogy házassága tönkrement. Nővérét elgondolkoztatta a helyzet: övé a legjobb férj a világon – töprengett –, miért ne oszthatná meg ikertestvérével is? A bizarr ötletet először a húga és a férje is elutasította, pár hónap elteltével azonban mégis ők ketten álltak elő a hírrel: eljegyezték egymást! Azóta a férfi, a három nő és összesen 24 gyerekük élnek együtt a lehető legnagyobb boldogságban és egyetértésben.

Forrás: That’s life

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top