Család

Autójával együtt tűnt el a szigetmonostori anya

Az 58 éves Simon Mária dolgozni ment pénteken, autóval. Telefonon még beszélt a lányával, majd nyoma veszett.

A szigetmonostori Simon Mária június 3-án, pénteken délután dolgozni indult fekete színű Suzuki Sx 4 típusú autójával (rendszáma: LGM-233). Délután még beszélt a lányával telefonon, azóta azonban nyoma veszett, sem őt, sem pedig az autóját nem találják. Utolsó feltételezett tartózkodási helye Budapest.

Az asszony 160 centi magas, a súlya 50-57 kg, a szeme kék, a haja pedig olyan szőke, mint ezen a fotón.

Munkába menet tűnt el a szigetmonostori anya

Eltűnésekor parafa talpú magas papucsot, csőszárú farmernadrágot, kék pólót, vastag, nagy csattal díszített arany nyakláncot viselt. Az iratai és a telefonja nála vannak, ám a készülék nem elérhető.

Aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámon vagy névtelenül tegyen bejelentést az ingyenesen hívható a 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán. De hívhatja ezen a telefonszámon Farkas Zoltánt is: 06 70 516 6148.

Forrás: Eltűnt Emberekért – megoszthatod

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top